» » Олег Напора: "Випадок допомагає підготовленим!"

Олег Напора: "Випадок допомагає підготовленим!"

Дата: 8-04-2014, 15:29 | Автор: Староста групи ФСГм-51 Леся Шупа

Саме такого висновку дійшли слухачі магістратури факультету фінансів, відвідавши тренінг з курсу “Стратегічне управління”, координатором якого був  відомий Тернопільський бізнесмен та політик Олег Романович Напора. 

 

Випускник ТНЕУ Олег Романович підкреслив, що ”Бізнес – це поєднання війни та спорту”. Агресивний збут, атакуючий маркетинг, партизанський рекрутинг вже стали звичними “військовими” тактиками багатьох підприємств. Проте сучасний постіндустріальний етап розвитку економіки вимагає не лише жорстких прагматичних бізнес-інструментів. Це спонукає до використання  новітніх підходів до ведення бізнесу. 

 

Олег Романович Напора додав, що наполегливість це 90% успіху. Він порадив всім присутнім бути готовими до змін, розвиваючи при цьому нестандартність мислення і адаптивність. “Адже життя дуже рідко дає повторний шанс”, – зазначив Олег Романович, який вже на четвертому курсі поєднував навчання на денній формі та роботу у приватній фірмі.

Тренінг пройшов у формі дискусії, в якій студенти брали активну участь, ставлячи гостю різнопланові запитання.  

 

Студенти факультету фінансів щиро дякують своєму викладачу, кандидату економічних наук, старшому викладачу кафедри міжнародного бізнесу і туризму Марині Борисівні Нагарі,  яка організувала незабутню зустріч. 

 

Завершуючи тренінг, Олег Романович Напора порадив усім завжди ставити перед собою ціль та ніколи не зупинятись на досягнутому. Студенти побажали Олегу Романовичу Напорі та Марині Борисівні Нагарі нових злетів, невичерпних творчих сил та натхнення.