» » До уваги випускників вищого навчального закладу!

До уваги випускників вищого навчального закладу!

Дата: 8-04-2014, 12:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 З метою формування нового елітного корпусу державної служби Національною академією створено унікальний навчально-науковий Інститут “Вища школа державного управління”, ключовим пріоритетом діяльності якого є впровадження спеціальної освітньо-професійної програми підготовки магістрів публічного адміністрування. 

 

Ця програма орієнтована на підготовку сучасних фахівців для роботи у сфері публічного управління, які забезпечать європейський рівень надання адміністративних послуг на засадах впровадження у практичну діяльність принципів “Good Governance” – доброго “належного” врядування.

 

Нова програма розроблена Національною академією спільно з Вищою школою управління та права (м.Берлін) за сприяння та підтримки уряду Федеративної Республіки Німеччини з урахуванням кращих європейських практик підготовки фахівців для сфери публічного адміністрування.

 

У 2014 році до Вищої школи державного управління будуть зараховані 50 слухачів – кращі випускники вищих навчальних закладів і молоді державні службовці, які володіють англійською мовою. Навчання проводитиметься за денною формою за спеціальністю “Публічне адміністрування”. 

 

Слухачі, які виявили під час навчання кращі знання, вміння, здібності до аналітичної роботи, вільно володіють іноземною мовою, будуть проходити стажування за кордоном.

 

ОСНОВНІ УМОВИ ДЛЯ ВСТУПУ:

 

- вік до 35 років;

- повна вища освіта (спеціаліст, магістр);

- вільне володіння англійською мовою;

- договір-направлення органу державної влади, органу місцевого самоврядування.

 



Буклет
Завантажити Переглянути онлайн



Розширена інформація про спеціальність
Завантажити Переглянути онлайн