» » Всеукраїнська студентська олімпіада з «Економічної теорії»

Всеукраїнська студентська олімпіада з «Економічної теорії»

Дата: 7-04-2014, 15:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

1-4 квітня 2014 року на економічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка згідно з наказом Міністерства освіти і науки  України №1820 від 23.12.2013 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія».

 

Усього до участі було подано заявки від 87 студентів, які представляють 18 областей та м. Київ. 

 

У складі оргкомітету та журі олімпіади були представники 15 провідних вищих навчальних закладів України: класичних, економічних університетів, що мають вагомі здобутки щодо підготовки фахівців з вищою освітою у галузі економіки. Від Тернопільського національного економічного університету був запрошений доктор економічних наук, доцент кафедри економічної теорії Длугопольський Олександр Володимирович.

 

Олімпіада проводилася у два етапи, перший з яких передбачав виконання тестового та письмового завдання розрахункового характеру, другий – вирішення комплексного творчого ситуаційного завдання.

 

За підсумками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Економічна теорія» від Тернопільського національного економічного університету переможцем стала студентка Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина Тхорик Марія Ігорівна, яка посіла VI місце та отримала спеціальну грамоту оргкомітету.

 

Під час урочистого закриття переможців привітав заступник голови оргкомітету, декан економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Базилевич Віктор Дмитрович. Слова вдячності оргкомітету і журі висловили переможці та учасники олімпіади.