» » Міжнародне визнання вчених ТНЕУ

Міжнародне визнання вчених ТНЕУ

Дата: 7-04-2014, 09:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

З метою посилення активності та зацікавленості вітчизняних учених публікацією у зарубіжних наукових журналах, які входять до різноманітних науковометричних баз даних, стимулювання творчості та наукових пошуків із використанням іноземних мов, міжнародні журнали залучають у члени своїх редколегій українських вчених, які презентували себе на міжнародних конференціях та симпозіумах, публікуються за кордоном.   

 

Доктор економічних наук, доцент кафедри економічної теорії ТНЕУ Длугопольський Олександр Володимирович увійшов до редколегії французького часопису-огляду європейських соціально-економічних реформ «Regional Innovations Journal», який випускається міжнародною асоціацією InterRegioNovation (www.interregionovation.eu). Метою асоціації є не лише популяризація наукових досліджень з проблем розвитку європейських регіонів та країн, що претендують на вступ до ЄС, але й організація різноманітних симпозіумів та семінарів за участю вчених із Франції, Латвії та України, адже саме представники цих держав започаткували цей новий журнал і розвивають дослідження у напрямку зближення національних наук різних країн.

 

Перший номер журналу із статтями членів редколегії доступний за адресою – http://user-bcdjrzd.publ.com/2014-1-Regional-Innovations1.

 

Запрошуємо науковців ТНЕУ до співпраці та публікації своїх досліджень англійською та французькою мовами у новому та перспективному часописі.