» » Міжвузівський обмін досвідом щодо сприяння працевлаштуванню студентів і випускників

Міжвузівський обмін досвідом щодо сприяння працевлаштуванню студентів і випускників

Дата: 3-04-2014, 16:49 | Автор: Центр працевлаштування та зв'язків з випускниками

 

Одним із актуальних питань нашого суспільства є проблема забезпечення молоді робочим місцем. Тому головним завданням, яке стоїть перед центром працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ, є допомога нашим студентам і випускникам вижити в умовах дисбалансу на ринку праці.

 

 За свою 20-річну діяльність центр працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ має напрацьований науково-методичний механізм, який сприяє працевлаштуванню молоді ТНЕУ. Важливе місце у ньому належить співпраці із відділами працевлаштування студентів і випускників інших ВНЗ. 

 

У березні 2014 року відбувся обмін досвідом організації Ярмарків вакансій між ТНЕУ (19 березня) та ТНТУ імені І.Пулюя (27 березня) шляхом взаємної участі працівників центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ та відділу працевлаштування і практичної підготовки студентів ТНТУ імені І.Пулюя. 

 

У рамках робочої зустрічі працівники центру працевлаштування та зв’язків з випускниками ТНЕУ налагодили співпрацю з Волочиським машинобудівним заводом ПАТ «Мотор Січ», ТОВ «Завод газового обладнання «Альфа-Газпромкомплект», компанією «SementicForce», ПАТ «Булат», ПрАТ «Тернопільським молокозаводом», ТОВ «Тернофарм», ТОВ «САЮЗ», ТОВ «Бучацьким сирзаводом», ПП «Фабрикою меблів «Нова», ПрАТ «Страхова Компанія «ПРОВІДНА», ЗАТ  «ПРОСТО-страхування».

 

Учасники зустрічі домовилися з роботодавцями щодо розробки спільного інформаційного веб-сайту, який сприятиме працевлаштуванню студентів і випускників, а також розширення міжвузівської співпраці у питанні сприяння забезпечення молоді робочим місцем.