» » Круглий стіл «Ідентифікація викликів та загроз збалансованого розвитку держави та регіону: механізми попередження та нівелювання».

Круглий стіл «Ідентифікація викликів та загроз збалансованого розвитку держави та регіону: механізми попередження та нівелювання».

Дата: 2-04-2014, 10:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні колеги! Кафедра державного і муніципального управління запрошує Вас до участі у роботі круглого столу «Ідентифікація викликів та загроз збалансованого розвитку держави та регіону: механізми попередження та нівелювання», що відбудеться у четвер, 3 квітня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті.

 

Початок роботи об 11 годині за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, корпус №11 ТНЕУ.

  

 В рамках заходу будуть розглянуті питання структуризації викликів та загроз збалансованому розвитку на макро- та мезорівнях, технологій діагностики та оцінювання національних та регіональних дисбалансів, проблем інституційного забезпечення управління збалансованим розвитком, модернізації функціональних механізмів попередження та подолання дисбалансів регіонального розвитку.

 

До участі в круглому столі запрошуються представники органів державної влади та місцевого самоврядування, слухачі магістратури за спеціальностями «Державна служба», «Адміністративний менеджмент».