» » Онлайн зустріч ректора з колективом Єреванського навчально-наукового інституту

Онлайн зустріч ректора з колективом Єреванського навчально-наукового інституту

Дата: 2-04-2014, 10:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Відбулася онлайн зустріч ректора університету Андрія Ігоровича Крисоватого з колективом та студентами Єреванського навчально-наукового інституту.

 

Розпочинаючи розмову, Андрій Ігорович подякував професорсько-викладацькому колективу за хорошу організацію навчального процесу. Ректор ТНЕУ запитував про досягнення і проблеми віддаленого підрозділу, поцікавився пропозиціями щодо модернізації навчального процесу.

 

Директор Єреванського навчально-наукового інституту, кандидат економічних наук, доцент Саак Меружанович Гудратян висловив вдячність колективу Тернопільського національного економічного університету за підтримку та надання філії статусу інституту.

 

У ході робочої зустрічі було вирішено ряд виробничих питань. Викладачі висловили бажання захищати свої наукові роботи на спеціалізованій вченій раді ТНЕУ, а також повідомили про потребу у посібниках з фінансів та обліку і аудиту. Вони попросили Андрія Ігоровича дати дозвіл на переклад підручників вірменською мовою. Професорсько-викладацький колектив Єреванського навчально-наукового інституту підняв також питання відкриття аспірантури та реєстрації фахового видання, у якому науковці могли б друкувати свої праці, а також запропонували курс онлайн лекцій для обміну досвідом.

 

Студенти виявили бажання відвідати Тернопіль та запропонували відкрити програму обміну для популяризації української культури у Вірменії. 

 

Колектив інституту розповів про святкування 200-річчя від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Найкращі студенти Єреванського навчально-наукового інституту декламували вірші Кобзаря. 

 

Розмова відбулася у надзвичайно теплій та дружній атмосфері. Стурбовані подіями в Україні, викладачі та молодь висловили щиру надію на урегулювання політичної та економічної ситуації.