» » Співпраця ТНЕУ та Львівського прикордонного загону

Співпраця ТНЕУ та Львівського прикордонного загону

Дата: 2-04-2014, 10:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Започаткована співпраця між Тернопільським національним економічним університетом та Львівським прикордонним загоном, який очолює підполковник Олександр Валерійович Адамчук. Умови співробітництва обговорили під час робочої зустрічі ректор ТНЕУ, д.е.н., професор Андрій Ігорович Крисоватий разом із заступником начальника Львівського прикордонного загону, підполковником Романом Євгеновичем Мулявою. 

 

Основні вектори співпраці – отримання прикордонниками другої вищої освіти, участь Львівського прикордонного загону в підготовці молодших лейтенантів у Центрі підготовки офіцерів запасу ТНЕУ та проведення спільних семінарів, круглих столів.

 

З ініціативи профспілкового комітету ТНЕУ, професорсько-викладацький колектив ВНЗ, перерахував кошти на підтримку прикордонної служби України.

 

Також прийнято рішення 28 травня, з нагоди професійного свята – Дня прикордонника, організувати концерт, щоб підтримати бойовий дух наших військових, адже приклади їхнього професіоналізму, витримки й сміливості, стійкості та мужності, нелегкої служби вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим взірцем для підростаючих поколінь.