» » Стажування міжнародних експертів Польської акредитаційної комісії у Кракові

Стажування міжнародних експертів Польської акредитаційної комісії у Кракові

Дата: 1-04-2014, 16:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Свідченням міжнародного визнання ТНЕУ є запрошення наших науковців до участі у національних акредитаційних комісіях. На запрошення Міністерства науки і вищої освіти Польщі 27-28 березня 2014 року д.е.н., професор Григорій Монастирський відвідав стажування для міжнародних експертів Польської акредитаційної комісії, яке відбулося в місті Кракові.

 

Участь у стажуванні взяли 32 науковця з Швеції, Литви, Канади, Великої Британії, Чехії, Словаччини, України, Угорщини, Португалії та Німеччини. 

 

Під час навчання експерти опановували особливості здійснення програмової та інституційної акредитації вищих закладів освіти з урахуванням критерію інтернаціоналізації. 

 

9-10 квітня 2014 року Григорій Монастирський візьме участь у проведенні інституційної акредитаційної оцінки економічного факультету Краківського аграрного університету імені Хугона Коллонтая.

 

Поглиблення міжнародних зв’язків ТНЕУ сприятиме практичній реалізації стратегічних орієнтирів розвитку нашого університету, зокрема щодо диверсифікації фінансування наукових досліджень за рахунок міжнародних грантів та проектів, підвищення мобільності професорсько-викладацького колективу та студентів.