» » Онлайн зустріч ректора університету з колективом та студентами Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ

Онлайн зустріч ректора університету з колективом та студентами Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ

Дата: 31-03-2014, 16:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Сьогодні відбулася онлайн зустріч ректора університету Андрія Ігоровича Крисоватого з колективом та студентами Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу ТНЕУ.

 

Розпочав діалог із віддаленим структурним підрозділом Андрій Ігорович: «Сьогодні потрібно чітко говорити про проблеми, які виникають в інституті. Разом ми знайдемо шляхи їх вирішення. Така форма спілкування є дієвою, адже дозволяє в найкоротші терміни вирішувати нагальні проблеми навчального закладу. Серед термінових питань, які стоять на порядку денному, активізації наукової діяльності в інституті та профорієнтаційна робота серед абітурієнтів на наступний навчальний рік».

 

Виконуючий обов’язки директора інституту Віталій Володимирович Буратинський сказав: «Одним із шляхів, як у цей складний час жити інституту, є зменшення витрат, залучення студентів до обговорення актуальних питань, співробітництво із випускниками та громадськими організаціями».

 

Студентів цікавили питання щодо кількості державних місць на п’ятому курсі, чи не зменшиться стипендіальний фонд та чи буде цього року проводитись молодіжний фестиваль «Студентська республіка». Як пропозицію, висловили побажання провести його на базі Чортківського навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу. Також, студенти запропонували на базі комплексу «Економіст» організувати обласні змагання із жиму штанги. 

 

Викладачі навчального закладу просили забезпечити кабінет англійської мови комп’ютерами. Вони внесли пропозицію відкрити підготовче відділення на базі 9 та 11 класів. Цікавили питання отримання двох дипломів (ТНЕУ та Вроцлавського економічного університету (Республіка Польща). Щодо профорієнтаційної роботи, професорсько-викладацький колектив просив поділитись досвідом відповідального секретаря приймальної комісії з Чорківським інститутом і виокремити власне ті заходи, які були результативними. 

 

Присутніх цікавила плата за навчання на наступний рік. Андрій Ігорович запевнив, що сума збільшуватись не буде та залишиться на рівні цього року.

 

Підсумовуючи зустріч, ректор сказав: «Ми повинні усвідомлювати, що майбутнє у наших руках, і від ефективності нашої праці залежатиме результат».

 

У рамках кампанії «Запроваджуємо нові форми роботи в університеті» будуть проведені онлайн зустрічі ректора з усіма віддаленими структурними підрозділами ТНЕУ. На черзі – Єреванський навчально-науковий інститут.