» » ІV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

ІV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів»

Дата: 31-03-2014, 16:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 

Шановні студенти економічних навчальних закладів та учні старших класів! Третього квітня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті відбудеться ІV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів». 

 

 

Початок об 11 годині за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11, корпус №1 ТНЕУ, зал засідань ректорату.

 

В рамках заходу будуть розглянуті дискусійні питання фіскальної науки та практики в сучасних умовах функціонування вітчизняної економічної системи, зокрема:

?роль фіскальної політики України в євроінтеграційних процесах;

?податкова система в умовах нового податкового законодавства;

?фінансово-бюджетна система та стратегія її трансформації;

?митні аспекти зближення України та Європейського Союзу; 

?податкова компонентна фіскальної політики держави;

?митна система України в умовах утвердження ринкових відносин;

?фіскальні механізми подолання наслідків світової фінансової кризи;

?ризиковість митного простору та розбудова митного пост-аудиту в Україні; 

?митна політика держави в умовах нового законодавчого поля.

 

До участі в конференції на безоплатній основі запрошуються учні старших класів та студенти спеціалізованих коледжів усіх загальноосвітніх навчальних закладів, наявність наукових доповідей не обов’язкова. При виявленні бажання представити науковий реферат (доповідь) для Вас буде призначений науковий консультант – викладач кафедри податків та фіскальної політики ТНЕУ.

 

Усім учасникам роботі IV Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Фіскальна політика України в умовах євроінтеграційних процесів» будуть вручені сертифікати та матеріали конференції.

 

Бажаючим взяти участь у конференції необхідно надіслати заявку на електронну адресу організаційного комітету конференції: fiscal_reform[at]ukr.net за цією ж адресую можна надіслати Ваші запитання, або зателефонувати за номером телефону: +38 067 350 13 28 – Галина Василівна.   

 



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн



Заявка для школярів
Завантажити Переглянути онлайн