"Біржова універсіада-2014"

Дата: 31-03-2014, 12:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

За підтримки Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку і  програми USAID "Розвиток фінансового сектору" (USAID/FINREP-II) провідний фондовий торговельний майданчик "Українська біржа" провів конкурс "Біржова універсіада-2014" серед студентів вищих навчальних закладів України з 11 лютого до 14 березня 2014 року.

 

Тернопільський національний економічний університет на змаганні представляли чотири студенти факультету банківського бізнесу. Офіційним тренером команди був к.е.н., доцент кафедри банківського менеджменту та обліку І.С. Кравчук. 

 

Упродовж місяця студенти мали можливість здійснювати на біржі операції з ф’ючерсами на фондовий індекс UX через онлайн-брокера,  у ролі якого виступило тернопільське представництво інвестиційної компанії "Універ". Керівником даної установи є випускник факультету банківського бізнесу О. Новосядлий, який допомагав студентам у розробці торговельних стратегій щодо здійснення операцій на фондовому ринку.

 

Загальний обсяг торгів усіх учасників конкурсу перевищив 5 млн. грн., а кількість угод - 4,7 тис.

 

За підсумками конкурсу студент групи ФБС-43 Віталій Палій увійшов у ТОП-20 найкращих  серед 156 студентів з 36 вищих навчальних закладів України.