» » Зустріч з соціальним працівником Тернопільського обласного комунального центру профілактики та боротьби зі СНІДом Лілією Семанишин

Зустріч з соціальним працівником Тернопільського обласного комунального центру профілактики та боротьби зі СНІДом Лілією Семанишин

Дата: 31-03-2014, 11:52 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

28 березня 2014 року в нашому університеті відбулася надзвичайно цікава та пізнавальна зустріч, що стосувалася теми профілактики СНІДу. Бесіду провела соціальний працівник Тернопільського обласного комунального центру профілактики та боротьби зі СНІДом Лілія Семанишин. Студенти дізналися необхідну інформацію про способи захисту від цієї хвороби, а також зрозуміли важливість проведення таких заходів, що формують культуру моральної поведінки і спонукають молоде покоління вести здоровий спосіб життя.

 

Пані Лілія назвала вражаючу статистику: кількість ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД, на превеликий жаль, зростає. Люди не усвідомлюють важливість свого здоров’я. СНІД – це проблема, яку потрібно попередити.

 

Підсумовуючи проведений в університеті тиждень здорового способу життя, необхідно зауважити, що такі заходи є необхідними у наш час.