До уваги студентів!

Дата: 28-03-2014, 17:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Навчально-науковий інститут міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина оголошується конкурс на розробку фірмового стилю та логотипу інституту. 


Фірмовий стиль – це сукупність художніх і текстових елементів, об'єднаних єдиною ідеєю, що формують імідж інституту та забезпечують візуальну єдність його видів діяльності (надання освітніх послуг).


Основою, на якій базується фірмовий стиль, є логотип – оригінальне позначення, зображення повного або скороченого найменування інституту, яке сприяє кращому запам’ятовуванню його іміджу. 

 

При розробці логотипу просимо врахувати корпоративні кольори ТНЕУ: золотий (жовтий) та синій. Також допускається використання інших кольорів. Звертаємо Вашу увагу на доцільність використання англійської абетки для позначення літерних символів.

 

Ваші проекти логотипів на конкурс слід надіслати не пізніше 7 квітня 2014 року до 16 год. 30 хв. на електронну адресу: i.taranov[at]wunu.edu.ua


Усі роботи будуть представлені на розгляд журі. Переможець отримає нагороду.

 

Детальнішу інформацію Ви можете отримати в директора інституту, кандидата економічних наук, доцента Ігоря Михайловича Таранова.