» » Онлайн зустріч ректора з колективом Нововолинського факультету ТНЕУ

Онлайн зустріч ректора з колективом Нововолинського факультету ТНЕУ

Дата: 25-03-2014, 15:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У рамках кампанії «Запроваджуємо нові форми роботи в університеті» 25 березня 2014 року відбулася робоча онлайн зустріч ректора Андрія Ігоровича Крисоватого з колективом працівників та студентів Нововолинського факультету ТНЕУ.


Розпочав зустріч ректор університету, привітавши усіх присутніх та запевнивши, що факультет буде й надалі ефективно розвиватись у структурі ТНЕУ. Андрія Ігоровича цікавили проблеми факультету, пропозиції щодо модернізації навчального процесу та плюси й мінуси модульного контролю знань студентів.

Роман Степанович Чорний, декан Нововолинського факультету ТНЕУ, розповів, що на факультеті запроваджуються нові форми роботи, докладаються зусилля щодо наукової складової розвитку факультету та активізації культурно-масової роботи серед студентів. 

Колектив факультету висловив бажання мати у наявності інтерактивну дошку, сучасну апаратуру для проведення круглих столів, семінарів, конференцій та обладнати спортивний майданчик інвентарем, подбати про штучне покриття. Ректор пообіцяв вирішити ці питання, якщо на державному рівні будуть певні зрушення.

Студентів цікавила можливість фінансового сприяння в організації екскурсії замками Тернопілля. Вони виявили бажання взяти участь у сплаві по Дністру, який навчальний заклад планує організувати в цьому році. Також, звучали пропозиції внести настільний теніс і гандбол у турнір змагань між віддаленими структурними підрозділами ТНЕУ. Професорсько-викладацький колектив висловив пропозицію організувати на базі Нововолинського факультету чоловічий гандбольний клуб. 

У рамках кампанії наступна зустріч – Свалявський навчально-консультаційний центр.