Діалог з молодими науковцями

Дата: 21-03-2014, 17:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять першого березня 2014 року відбулася робоча зустріч ректора ТНЕУ Андрія Ігоровича Крисоватого з членами Ради молодих вчених.

 

Професор Крисоватий поцікавився проблемами молодих науковців та їх пропозиціями щодо покращення роботи університету.

 

Під час зустрічі обговорювалися питання якості надання освітніх послуг та їх відповідності міжнародним стандартам, розвитку науки, рівня корпоративної культури у вищому навчальному закладі.

 

Ректор ТНЕУ висловив бажання реформувати Раду молодих вчених у більш дієвий та самостійний орган. Андрій Ігорович зауважив, що потрібно активніше брати участь у міжнародних грантах, креативніше підходити до вирішення поставлених завдань, бути цілеспрямованими та долучатися до формування стратегії розвитку університету.

 

Молоді науковці піднімали питання їх членства у Вченій раді  університету, допомоги в оформленні документів на участь у міжнародних грантах, реєстрації журналу «Наука молода» у наукометричній базі Scopus , створенні при Раді молодих вчених громадської організації та проведення олімпіад для абітурієнтів у форматі онлайн. 

 

Андрій Ігорович повідомив, що такі зустрічі відбуватимуться кожного місяця, адже діалог з молодими людьми є дуже важливим у роботі керівника. 

 

У ході зустрічі було проведено анкетування щодо діяльності ректорату.



]