» » Робоча он-лайн зустріч ректора з колективом Вінницького навчально-наукового інституту економіки ТНЕУ

Робоча он-лайн зустріч ректора з колективом Вінницького навчально-наукового інституту економіки ТНЕУ

Дата: 20-03-2014, 16:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

20 березня 2014 року в он-лайн режимі відбулась робоча зустріч ректора Андрія Ігоровича Крисоватого з колективом Вінницького навчально-наукового інституту економіки ТНЕУ. Діалог відбувся в рамках кампанії «Запроваджуємо нові форми роботи в університеті». В актовій залі ВННІЕ зібрались професорсько-викладацький колектив, працівники та студенти навчального закладу.  

 

Андрій Ігорович, розпочавши зустріч, розповів присутнім про нагальні питання життєдіяльності вищого навчального закладу та попросив долучитися до їх обговорення.

 

У ході зустрічі викладачів інституту цікавили питання капітального ремонту приміщень, можливості забезпечення технічними засобами для участі студентів інституту в он-лайн конференціях, придбання інтерактивної дошки, а також стажування закордоном та участь науковців у міжнародних конференціях.

 

Наталія Володимирівна Добіжа розповіла про досягнення команди КВК студентів коледжу ВННІЕ. Юнакам та дівчатам вдалось зайняти друге місце у змаганнях.

 

Студенти висловили бажання приїхати в Тернопіль на екскурсію, їх цікавила можливість відкриття медпункту в інституті та побудова спортивного майданчика, а також створення єдиної бази інформаційних ресурсі ТНЕУ. 

 

Ректор пообіцяв студентам Вінницького навчально-наукового інституту економіки, що вони отримають подарунок від університету – новий комплект спортивної форми для команди, якщо займуть перше місце у спортивних змаганнях.

 

Колектив інституту запропонував перерахувати одноденний заробіток на потреби Збройних сил та Національної гвардії України.

 

На завершення зустрічі ректор сказав: «Викладачі та студенти – це партнери у спільній освітній та науковій діяльності. Сьогодні ми повинні брати участь у міжнародних грандах і проектах, щоб мати можливість представити молодих науковців світу, їздити закордон, показати наш високий науковий рівень».

 

У рамках кампанії будуть проведені он-лайн зустрічі ректора з усіма віддаленими структурними підрозділами Тернопільського національного економічного університету.