» » Оголошено конкурс на отримання Стипендій ім. Лейна Кіркланда.

Оголошено конкурс на отримання Стипендій ім. Лейна Кіркланда.

Дата: 28-01-2014, 16:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Польсько-Американський Фонд Свободи і Фонд Освіта для Демократії оголошують відкритий конкурс для кандидатів з України, Білорусі, Росії, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану і Киргизстану на  отримання Стипендій ім. Лейна Кіркланда у 2014/2015 навчальному році.

 

Кінцевий термін подання заявок – 1 березня 2014 р.

 

Програма передбачає двосеместрове навчання у вищих навчальних закладах Польщі та дво-, чотирижневе професійне стажування у державних або приватних установах і організаціях.

 

У конкурсі можуть брати участь особи віком до 35 років (в обґрунтованих випадках – до 40), які володіють польською або англійською (за умови обрання кандидатами конкретних навчальних курсів, що читатимуться англійською; достатнім вважатиметься пасивне знання польської мови), з дворічним професійним досвідом: експерти, політики, працівники органів державної влади і самоврядування, підприємці, менеджери, лідери неурядових організацій, діячі культури і громадські діячі, викладачі вузів, журналісти.

 

Спеціальності: 

- економіка і менеджмент;

- адміністрація / менеджмент (бізнес, НУО, культура, охорона навколишнього середовища, охорона здоров’я);

- державне управління (органи державної влади і самоврядування);

- право;

- суспільні науки (соціальна психологія, соціологія);

- політологія і міжнародні відносини;

- політика розвитку та гуманітарна допомога.

 

Детальна інформація про Програму, вимоги до оформлення заявок на участь у конкурсі та процедура їх подання на сайті: http://www.kirkland.edu.pl