» » Четвертий Всеукраїнський конкурс студентських проектів економічних реформ

Четвертий Всеукраїнський конкурс студентських проектів економічних реформ

Дата: 13-01-2014, 11:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 До уваги студентів! Всеукраїнська спілка вчених-економістів, Національна академія наук України та Академія економічних наук України за підтримки Міністерства освіти і науки України та Української Асоціації Маркетингу запрошують до участі у Четвертому Всеукраїнському конкурсі студентських проектів економічних реформ.

 

Мета конкурсу: виявити найбільш талановиту молодь для забезпечення кадрового резерву системи державного управління національною економікою, сприяти розвитку громадянського суспільства через залучення молоді в обговорення та визначення стратегічних пріоритетів національного економічного розвитку.

  

До участі у конкурсі приймаються проекти економічних реформ за напрямами: 

1. Національна економічна модель

2. Реформування національної інвестиційно-інноваційної політики

3. Реформування бюджетної політики

4. Реформування податкової системи

5. Реформування фінансово-кредитної системи

6. Інституційне реформування

7. Реформування пенсійної системи

8. Реформування житлово-комунального сектору

9. Реформування паливно-енергетичного комплексу

10. Реформування аграрного комплексу

11. Духовні засади національної економіки 

 

Участь у конкурсі дає можливість обдарованій молоді реалізувати свій інтелектуальний потенціал та увійти до складу дорадчих органів при вищих державних інституціях України. Участь у конкурсі також надає можливості розширити економічний світогляд та сприяє професійному розвитку.

 

Перемога у конкурсі передбачає доведення проектів реформ до керівництва відповідних міністерств Кабінету Міністрів України та профільних комітетів Верховної Ради України, отримання дипломів переможців конкурсу та коштовних подарунків від організаторів конкурсу.

 

В конкурсі можуть брати участь студенти денної форми навчання.

 

Етапи конкурсу 

Етап 1 (1 січня 2014 р. – 30 квітня 2014 р.) Прийом та реєстрація документів.

Прийом документів здійснюється в електронному вигляді. Всі зазначені документи подаються на електронну адресу: vsve.st@wunu.edu.ua

 

Етап 2 (1 травня 2014 р. – 1 червня 2014 р.) передбачає розгляд фаховими експертами конкурсних робіт студентів. Роботи шифруються та передаються експертам на перевірку без зазначення прізвища автора роботи, курсу та ВНЗ, в якому навчається конкурсант. Імена експертів, що проводять оцінку робіт, не розголошуються. Загальна оцінка за конкурсну роботу є сумою оцінок, виставлених трьома експертами.

 

Етап 3 (6 – 7 жовтня 2014 р.) передбачає проведення фінальних очних змагань серед переможців 2-го етапу конкурсу та нагородження переможців під час відкриття ІІ Міжнародного наукового форуму «Нова економіка». Мета очного етапу - оцінювання особистісного потенціалу учасників конкурсного добору. Оцінювання проводиться комісією за окремо визначеною програмою.

 

Церемонія нагородження переможців Четвертого Всеукраїнського конкурсу студентських проектів економічних реформ відбудеться 7 жовтня 2014 року під час урочистого відкриття II Міжнародного наукового форуму «Нова економіка» (м. Ялта, АР Крим). Проведення фінальної частини конкурсу та церемонії нагородження буде освітлено в ЗМІ.

 



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн