«СтудМіс ТНЕУ-2013»

Дата: 31-12-2013, 10:35 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 

 Свято краси, вишуканості та гармонії  днями пройшло у Тернопільському національному економічному університеті.  У конкурсі «СтудМіс ТНЕУ-2013» взяли участь красуні-студентки нашого вишу.

 

Університетська рада студентів, організатор дійства, плідно попрацювала для того, щоб все пройшло на вищому рівні.  Так, на глядачів очікувало п’ять конкурсних виходів дівчат. Перший конкурс – було представлення, де усі змогли познайомитися з дівчатами, їхніми захопленнями та дізнатися про життєве кредо, далі вихід у етносукнях. Чи не найцікавішим був конкурс талантів. Дівчата потішили піснями і танцями, кулінарними вміннями і захопленнями фотографією, боулдерінгом. Красуні вразили чоловічу глядацьку аудиторію, продефілювавши  у купальниках. А заключним акордом дійства став вихід у вечірніх сукнях. Проте, на цьому випробування  для учасниць не закінчилися, адже потрібно було ще дати відповіді на «каверзні» запитання журі. Зрештою, дівчата достойно пройшли і цей етап конкурсу.

 

Після підбиття підсумків журі оголосило результати. І от, хвилююча мить настала для усіх дівчат, адже кожна отримала пам’ятну стрічку з відзнакою конкурсу. Але, коштовну корону «СтудМіс ТНЕУ-2013» з рук ректора університету А.І.Крисоватого отримала лише одна щасливиця - студентка факультету фінансів Ольга Росоха.  Вона ж і здобула  головний приз – поїздку в Будапешт.Ми вітаємо Олю і бажаємо гідно представити наш університет на Тернопільському міжуніверситетському етапі конкурсу.