» » Викладачі ФКІТ успішно завершили Школу FORTEKnowledge

Викладачі ФКІТ успішно завершили Школу FORTEKnowledge

Дата: 30-12-2013, 14:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Протягом жовтня-грудня 2013 року спеціалісти Школи FORTEKnowledge групи компаній FORTEGroup, що спеціалізується на підготовці фахівців в ІТ-галузі, проводили у Тернополі курси Quality Assurance Course. Manual Testing (Забезпечення якості та тестування програмного забезпечення). 

 

Учасниками Школи були викладачі факультету комп’ютерних наук Тернопільського національного економічного університету  - к.т.н., доцент кафедри комп’ютерних наук Олександра Леонідівна Козак та к.т.н., старший викладач кафедри КН Ірина Павлівна Струбицька. 

 

Лектором Школи був Instructor у Forté Knowledge - Дмитро Богданов (м. Мінськ, Білорусія). Слухачі курсів вивчали фахову документацію, побудову тестових випадків, їх виконання; формували звіти про помилки, виявлені в ході тестування, оцінювали програмні продукти. Наприкінці курсу учасників розподілили на команди, що проводили тестування реального програмного продукту. Усі заняття проводилися англійською мовою.

 

Завершивши навчання, Струбицька І.П. та Козак О.Л. отримали сертифікати про успішне проходження курсів. Такий досвід є необхідним для викладачів вищого навчального закладу, адже сучасні студенти потребують найактуальніших знань та практичних навичок, що є необхідною умовою для формування конкурентоздатного фахівця на ринку праці в галузі.