» » З Новим Роком! З Різдвом Христовим!

З Новим Роком! З Різдвом Христовим!

Дата: 30-12-2013, 11:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Дорогі студенти, високоповажні колеги, шановні краяни! Зима простелила білосніжні українські обруси, вимережила візерунки долі. Впевненою ходою йде у гості з добрими мріями, осяйними ідеями, неповторними миттєвостями, знаковими зустрічами та новими випробуваннями 2014 рік. 

 

Життя як коштовне намисто, де нанизалися  веселі й сумні дні, клопотів і святкового настрою, трепетно оберігає минуле і карбує сьогодення. Ми написали ще одну сторінку Буття  нашого університету, нашої родини, нашого міста, нашої держави.  

 

Рік, що минає, кожен  прожив по-різному. Радощі і прикрощі, пошуки правильних відповідей і вистражданих рішень наскрізь пронизали серця українців. 

 

Я хочу сказати Вам прості і теплі слова. Це слова любові, вдячності, підтримки і поваги до кожного з Вас – до студентів і батьків, викладачів і працівників, знайомих і незнайомих, рідних і далеких, добрих, щирих, прекрасних людей.

 

 У нашому спільному домі – сакральна, урочиста мить. З першою  Різдвяною зорею, церковними передзвонами та колядками домівку наповнить святість і велич ночі, що подарує світу Ісуса.

Нехай  у мерехтінні новорічної свічечки Ви побачите відблиск здійснення мрій і відчуєте прихильність долі, а святковий настрій супроводжуватиме  Вас упродовж усього наступного року.  

 

Довгоочікувані зимові свята поєднують у собі срібні дзвіночки дитинства, зорепад бажань юності, теплу палітру молодості, безцінні дарунки зрілості. Тож нехай зі щирими віншуваннями у Вашу оселю завітають Новий рік та Різдво Христове, зігріють теплом родинного вогнища та душевного спілкування з близькими людьми, мудрістю і виваженістю, яка допоможе здолати всі труднощі. 

 

Шануймо один одного! Любімо один одного! 

 

З Новим Роком! З Різдвом Христовим!

 

 

Ректор ТНЕУ А.І. Крисоватий