» » Секрет успішної роботи Головного управління Міндоходів у Тернопільській області спробували розгадати студенти кафедри менеджменту

Секрет успішної роботи Головного управління Міндоходів у Тернопільській області спробували розгадати студенти кафедри менеджменту

Дата: 11-12-2013, 13:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У гармонійній співпраці податкового менеджменту і підприємництва переконались студенти групи МЗЕДм-51, побувавши на екскурсії у головному управлінні Міндоходів у Тернопільській області 10 грудня. Захід відбувся в рамках тренінгу зі спеціальності за ініціативи к.е.н., викладача кафедри менеджменту Нагари Марини Борисівни.
Манастирський Михайло Олександрович, начальник інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у Тернопільській області детально ознайомив студентів із суттю важливої інституційної реформи, яка відповідає загальносвітовим і, в першу чергу, європейським трендам – об’єднання податкової і митної служб у єдине Міністерство доходів і зборів України.

 

Студентів приємно вразила привітність працівників управління, які залюбки показували та детально розповідали про свою роботу, ознайомили з оновленим сайтом міністерства, проаналізували разом із слухачами корисність електронного сервісу здачі звітів. Слухачам продемонстрували процес подання звітності платників податків у звичайному режимі.
З особливим захопленням студенти відвідали музей становлення податкової служби у Тернопільській області, в якому знаходиться унікальна колекція грошових купюр, оригінальні протоколи податкових перевірок, зразки службової форми інспекторів, фотоархів діяльності податкової служби.

 

В результаті проведеної екскурсії студенти зрозуміли, що українська система управління податками знаходиться у вирі трансформаційних процесів, що відбуваються з метою створення прозорого, простого та орієнтованого на Європу бізнес-клімату, який повинен підвищити конкурентоспроможність вітчизняних підприємств, а отже і країни в цілому.


Автор: Ласківська Тетяна, ст. групи МЗЕДм-51