» » Запрошуємо до публікації у збірнику наукових праць «Молодіжний науковий вісник Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. Серія «Економічні науки»

Запрошуємо до публікації у збірнику наукових праць «Молодіжний науковий вісник Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара. Серія «Економічні науки»

Дата: 5-12-2013, 16:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Шановні колеги! Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара започатковує електронне наукове видання – збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених «МОЛОДІЖНИЙ НАУКОВИЙ ВІСНИК ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ОЛЕСЯ ГОНЧАРА. СЕРІЯ «ЕКОНОМІЧНІ НАУКИ».

 

Збірник – це документ, інформація в якому представлена у формі електронних даних, який пройшов редакційно-видавниче опрацювання, призначений для поширення в незмінному вигляді та має вихідні відомості.

 

Метою видання збірника є поширення результатів науково-дослідних робіт, теоретичних і експериментальних досліджень, що виконуються студентами, аспірантами та молодими вченими. Збірник публікує нові теоретичні, практичні, аналітичні, узагальнюючі, постановчі та науково-методичні статті з актуальних питань економічної науки.

 

Засновник і видавець – Дніпропетровський національний університет ім. Олеся Гончара Міністерства освіти і науки України.

 

Електронне наукове видання засновано в 2012 р.

 

Матеріали у збірнику видаються українською, російською, польською, болгарською, англійською, німецькою, французькою та іншими мовами. Основна мова видання – українська.

Періодичність видання – не менше чотирьох разів на рік. Сфера розповсюдження – Україна та інші держави світу.

 

 

 

Детальніше http://www.economist.dp.ua/