» » Робочий візит проректора з науково-педагогічної роботи В.Я.Брича до Республіки Польща

Робочий візит проректора з науково-педагогічної роботи В.Я.Брича до Республіки Польща

Дата: 5-12-2013, 15:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У рамках  Договору про співпрацю між ТНЕУ та Краківським економічним університетом проректор з науково-педагогічної роботи, доктор економічних наук, професор Василь Ярославович Брич відвідав місто Краків. 

 

Під час робочого візиту сторони обговорили можливості наукової співпраці між Тернопільським національним економічним університетом та КЕУ  в сфері розвитку економіки туризму.

 

Краківський економічний університет був заснований у 1925 році та є найбільшим економічним вищим навчальним закладом у Республіці Польща. У цьому університеті  навчаються 20 тисяч студентів.

 

Протягом перебування у КЕУ ВНЗ-партнери обговорили форми наукової та навчальної співпраці, а також проаналізували зміни освітнього рівня молоді, що навчалась за програмами обміну.   

 

Під час закордонного відрядження було проведено зустріч із проректором з навчальної роботи та роботи зі студентами Кшиштофом Сурувкою. Сторони обговорили умови подальшої співпраці університетів та наступних короткотермінових і довготривалих візитів. Також були розглянуті можливості  проведення спільних міжнародних конференцій та круглих столів, досліджень між науковцями Тернопільського національного економічного університету та Краківського економічного університету.