» » Вельмишановна академічна спільното та люди доброї волі!

Вельмишановна академічна спільното та люди доброї волі!

Дата: 2-12-2013, 08:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У світлі останніх подій ми звертаємося до Вас, щоб стати на захист студентської молоді нашої країни, яка домагається не політичних привілеїв, а забезпечення європейського майбутнього України, й публічно проголошуємо свій протест проти насильства та грубого порушення демократичних прав та свобод громадян. 

 

Ми солідарні й підтримуємо активну громадянську позицію наших студентів та усіх учасників Євромайдану, які мирними ненасильницькими методами засвідчили своє прагнення жити в Україні, що обрала курс європейської інтеграції.

 

Ми не можемо стояти осторонь подій, що відбулися 30 листопада 2013 року на Майдані Незалежності у Києві. Це кривава ціна, яку заплатили громадяни нашої держави за реалізацію головних прав демократичного суспільства – права на мирне зібрання та мирний протест.

 

Не маємо морального права мовчати і не будемо залишатись осторонь!

 

Молодь України - це люди, які сьогодні хочуть змінити нашу державу, вірять у власні сили й обирають європейське майбутнє. 

 

Звертаємось до всієї академічної спільноти, до всіх людей доброї волі!Станьмо на захист скривдженої молоді й засвідчимо їй свою безумовну підтримку.