» » Студентська делегація з Данії в ТНЕУ

Студентська делегація з Данії в ТНЕУ

Дата: 25-11-2013, 17:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Протягом 17-22 листопада 2013 року у Тернопільському національному економічному університеті перебувала студентська делегація з Данії у складі дванадцяти студентів-магістрів Ольборгського університету, що навчаються за спеціальністю «Менеджмент інформаційних технологій», а також професора Гіте Чорнерхой.

 

Магістри з Данії в рамках навчального туру разом зі студентами факультету комп’ютерних інформаційних технологій та Україно-Нідерладського факультету економіки та менеджменту ТНЕУ відвідали Національний університет «Львівська політехніка», ознайомилися з роботою львівського представництва Україно-датської компанії Conscensia, що  спеціалізується у сфері ІТ-аутсорсінгу.

 

Також у Тернополі були проведені зустрічі з персоналом компанії Eleks та МаgneticOne. Студенти  ТНЕУ та гості з Данії мали можливість ознайомитись з структурою, функціонуванням та організацією успішного IT-бізнесу в Україні. Під час зустрічей на факультетах датчани презентували інформацію про свій університет та країну. Доцент Тарас Дивак провів відкриту лекцію «Healthy product as a part of success». 

 

Керівники факультетів обговорили питання обміну студентами, стажування на провідних компаніях, що працюють в сфері інформаційних технологій та шляхи майбутньої співпраці в науковій сфері.  

Кафедра міжнародної інформації