» » Студентська ліра-2013. День третій. Підсумки

Студентська ліра-2013. День третій. Підсумки

Дата: 22-11-2013, 15:06 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 

21 листопада в актовій залі ТНЕУ відшуміли останні акорди «Студентської ліри». Свої творчі програми презентували студенти факультету банківського бізнесу, факультету міжнародного бізнесу та менеджменту, юридичного факультету.
 
Емоційно вболівав за студентів ТНЕУ ректор університету. Він, наче студент, поринув у вир першокурсників. Підійшовши до юнаків і дівчат кожного факультету, Андрій Ігорович запевнив, що вони не пошкодують, що обрали ТНЕУ. Адже саме тут зібралися найактивніші, найерудованіші, найпалкіші, найкреативніші молоді люди України.
 
Яскраві презентації та виступи творчих колективів ТНЕУ промайнули, як мить. Схвильовані глядачі та учасники очікували оголошення результатів. У залі майоріли прапори, банери, плакати. Вболівальники в повний голос вигукували слова підтримки своєму факультету.
 
Андрій Ігорович Крисоватий привітав усіх учасників свята й оголосив церемонію нагородження. Вийшовши на сцену, він підбадьорив конкурсантів й запитав у глядачів: «Хто сьогодні найкращий?» Із залу пролунали вигуки: «Ми – найкращі!»
 
І ось журі оголосило розподіл призових місць: третє місце розділили факультет міжнародного бізнесу та менеджменту і факультет економіки та управління; на другому - факультет комп’ютерних інформаційних технологій та Україно-нідерландський факультет економіки та менеджменту.
 
Перше місце та кубок університету виборов юридичний факультет.
 
Старшокурсники, що допомагали у підготовці та проведенні дійства були нагороджені грамотами, також відзначили факультети у різних номінаціях: «Кращий сценарій» - ЮФ, «Кращий ведучий» - ФКІТ, «Краща хореографія» - ФФ, ФМБМ, УНЕФ, «Кращий майданс» - Коледж та ФББ, «Кращий КВН» - ФЕУ.

Усі призери отримали дипломи, цінні подарунки від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ та грошову премію від ректора університету А.І.Крисоватого.
З нетерпінням чекатимемо наступного року, аби вкотре насолодитися творчими злетами першокурсників нашого університету! До зустрічі наступного року на 25 «Студентській лірі»!
 
Відділ гуманітарної освіти та виховання