» » І Кубок ТНЕУ серед збірних команд віддалених структурних підрозділів університету

І Кубок ТНЕУ серед збірних команд віддалених структурних підрозділів університету

Дата: 19-11-2013, 11:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шістнадцятого листопада 2013 року було проведено І Кубок ТНЕУ серед збірних команд віддалених структурних підрозділів університету, приурочений Міжнародному дню студента. Захід відбувся під патронатом ректора ТНЕУ    А. І. Крисоватого та за сприяння Тернопільського обласного відділення НОК України.

 

В змаганнях взяли участь команди Вінницького інституту економіки, Чортківського інституту підприємництва та бізнесу, Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій, Івано-Франківського інституту менеджменту та Нововолинського факультету. Загалом – 94  учасники, з них 67 юнаків та 27 дівчат.

 

У змаганнях з міні-футболу перемогли студенти Івано-Франківського інституту менеджменту, друге місце зайняла команда Нововолинського факультету, третє місце – Чортківський інститут підприємництва та бізнесу, четверте місце – Вінницький інститут економіки, п’яте місце – Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій. 

 

У змаганнях з баскетболу 3х3 (дівчата) на першому місці – команда Нововолинського факультету, 2 місце – Вінницький інститут економіки, 3 місце - Чортківський інститут підприємництва та бізнесу, 4 місце - Івано-Франківського інституту менеджменту.

 

У змаганнях з баскетболу 3х3 (хлопці) перше місце у Нововолинського факультету, на другому спортсмени Чортківського інституту підприємництва та бізнесу, 3 місце – Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій, на четвертому – Вінницький інститут економіки, на п’ятому – Івано-Франківський інститут менеджменту.

 

У змаганнях з настільного тенісу перемогла команда Нововолинського факультету, друге місце у Чортківського інституту підприємництва та бізнесу, 3 місце - Вінницький інститут економіки,  4 місце - Івано-Франківський інститут менеджменту, 5 місце Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій.

 

У змаганнях з шахів перемогу здобула команда Нововолинського факультету, 2 місце – Вінницький інститут економіки, 3 місце - Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій, 4 місце - Чортківський інститут підприємництва та бізнесу, 5 місце - Івано-Франківський інститут менеджменту.

 

Підсумкова турнірна таблиця

1 місце – Нововолинський факультет

2 місце - Чортківський інститут підприємництва та бізнесу

3 місце - Вінницький інститут економіки

4 місце - Івано-Франківський інститут менеджменту

5 місце - Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій.