» » Запрошуємо студентів до участі у Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі

Запрошуємо студентів до участі у Всеукраїнському правовому ВІП-турнірі

Дата: 14-11-2013, 15:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України 29 листопада 2013 року на базі Юридичного інституту Національного авіаційного університету за адресою м. Київ, пров. Космонавта Комарова, 1 буде проведено VII Всеукраїнський правовий ВІП-турнір серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України присвячений Всеукраїнському тижню права.

 

Метою турніру є сприяння розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння застосовувати їх на практиці.

Положення про проведення турніру розміщено на сайті КРМЮУ (http://www.krmj.org.ua).

 

Турнір буде проводитись за правилами гри «Брейн-ринг». Команда переможець матиме змогу зіграти у суперфіналі з командою провідних правників України під час Всеукраїнського тижня права.

 

Для участі у турнірі потрібно зареєструватися, надіславши заявки від команд, де вказується: 1) прізвище, ім’я, по батькові членів команди (5 осіб); 2) контактні телефони учасників та капітана команди; 3) відповідальна особа (П.І.Б. посадової особи ВНЗ, номер контактного телефону).

 

Усі витрати, пов’язані з переїздом учасників до місця проведення турніру, здійснюються за власний рахунок, або за рахунок закладу, що їх відряджає.

 

Реєстрація відбувається шляхом надсилання підписаної та відсканованої заявки щодо участі на електронну адресу krmj-region[at]ukr.net та, обов'язково, факсом: (044) 486 45 82. 

 

Кінцевий термін реєстрації команд - 27 листопада 2013 року.

 

За додатковою інформацією звертатись до заступника Голови КРМЮУ Которобая Євгена Станіславовича за тел. 093 733 47 88.