» » Круглий стіл «Сучасний стан та перспективи розвитку страхування в Україні»

Круглий стіл «Сучасний стан та перспективи розвитку страхування в Україні»

Дата: 13-11-2013, 16:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

12 листопада 2013 року відбувся круглий стіл «Сучасний стан та перспективи розвитку страхування в Україні», організований студентським науковим гуртком кафедри фінансів «Фінансовий простір».

 

У роботі круглого столу взяли участь: студенти 2 - 4 курсів факультету фінансів, завідувач кафедри фінансів ТНЕУ д. е. н., професор Кириленко О. П., заступник директора Приватного акціонерного товариства Страхова компанія "Арсенал Страхування" Душак Алла Ярославівна, к.е.н., ст. викладач Гупаловська М.Б., к.е.н, ст. викладач Мокрицька А.Б., к.е.н., доцент Булавинець В.М.

 

Доповідачами були студенти 3 курсу факультету фінансів: Бабій Христина, Драч Лілія та Юрук Ольга.

 

Відкриваючи захід, доктор економічних наук, професор Кириленко Ольга Павлівна закцентувала увагу на актуальності проблеми страхового захисту та страхування в Україні.
Керівник студентського наукового гуртка, Гупаловська Мирослава Богданівна, наголосила, що мета круглого столу полягає у теоретичному і практичному дослідженні проблем страхування в Україні, а також окресленні шляхів їх вирішення у науково - практичній площині.

 

Відтак присутні вислухали і жваво обговорили цікаві виступи студентів за дискусійними напрямами: "Страховий захист як необхідний елемент економічної безпеки суб'єктів господарювання та життєдіяльності людини"; "Практика та проблематика функціонування страхового ринку в Україні"; "Пріоритетні напрямки використання в Україні зарубіжного досвіду надання страхових послуг і регулювання страхової діяльності".

 

Захід закінчила Душак Алла Ярославівна, яка ділилась своїм досвідом у страховій справі. Як практик, вона змогла поділитись досвідом роботи у цій галузі. Вказала на недоліки та не доопрацювання у страховій системі та запропонувала напрямки покращення.