» » Щиро вітаємо студентів факультету банківського бізнесу Коцюрубу Наталю та Прохоцького Андрія з успішним виступом у фіналі Всеукраїнської Студентської UniОлімпіади!

Щиро вітаємо студентів факультету банківського бізнесу Коцюрубу Наталю та Прохоцького Андрія з успішним виступом у фіналі Всеукраїнської Студентської UniОлімпіади!

Дата: 12-11-2013, 16:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Участь в Олімпіаді взяли 1272 учасники із понад 40 вищих навчальних закладів  України. Олімпіада проходила в 3 тури. Перший тур відбувся у online-режимі: студентам було запропоновано вирішити бізнес-кейс та дати відповіді на 30 тестів. За результатами першого туру UniОлімпіади десять студентів факультету банківського бізнесу увійшли до Top-60 найкращих студентів України і стали учасниками другого туру олімпіади. 

 

У другому турі студентам було запропоновано на вибір шість тем, що стосувалися практичної сторони роботи банку і, в основному, відображали інновації, управління ризиками та соціомедійні стратегії банку. За результатами цього завдання, Наталя Коцюруба та Андрій Прохоцький вибороли право виступати у фіналі UniОлімпіади, а їх пропозиції, за свідченням організаторів олімпіади, будуть використані у формуванні соціомедійної стратегії ПАТ UniCredit Bank Україна.

 

Проявивши високий рівень теоретичних знань, комунікаційні здібності та навички продажу банківських послуг, Наталя Коцюруба зайняла третє місце та виграла грошовий приз в розмірі 4000 грн., а Андрій Прохоцький здобув почесне 5-те місце. Студенти також отримали можливість бути працевлаштованими в ПАТ UniCredit Bank Україна.

 

Тож бажаємо не зупинятись на досягнутих результатах та підкорювати нові вершини наукових знань!