» » Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери

Дата: 7-11-2013, 16:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

П’ятого листопада на кафедрі соціальної роботи ТНЕУ відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Окрім професійного свята викладачі та студенти відзначали десятилітній ювілей кафедри.

 

З вітальним словом виступив проректор з науково-педагогічної роботи ТНЕУ Василь Ярославович Брич. Він подякував працівникам кафедри за сумлінну працю та побажав творчих успіхів, сміливих проектів і здійснення задумів. Від імені ректора ТНЕУ професорсько-викладацький колектив та найуспішніші студенти були нагороджені грамотами.
«Сьогодні свято широкого загалу працівників і службовців, зокрема таких напрямів, як соціальний захист населення, пенсійне забезпечення, підтримка та надання послуг безробітним, захист дітей, які залишились без батьківського піклування. Ця робота потребує щедрості душі, милосердя, доброти та людяності», − додав Василь Ярославович.
Серед почесних гостей на заході були присутні завідувач кафедри обліку у бюджетній та соціальній сфері доктор економічних наук, професор Михайло Романович Лучко, заступник декана юридичного факультету ТНЕУ кандидат юридичних наук, доцент Іван Романович Калаур, начальник головного управління праці та соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації Богдана Петрівна Олексишин та заступник начальника управління соціальної політики Тернопільської міської ради Надія Романівна Бабій.

 

Від імені декана Інституту педагогіки і психології Тернопільського національного педагогічного університету з промовою виступила доцент кафедри практичної психології Ірина Михайлівна Чорна. З нагоди свята вона подарувала колективу кафедри авторську пісню у виконанні сина Михайла.

 

Завідувач кафедри соціальної роботи ТНЕУ Анатолій Васильович Фурман подякував за теплі слова вітання та запевнив, що це не останній ювілей. А у майбутньому успіхи лише примножаться, адже кафедра соціальної роботи виконує надзвичайно важливу місію − підготовку працівників соціальної сфери.

 

«Піклуючись про людину, забезпечуючи надання соціальних гарантій та допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Приємно відзначити, що завдяки спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще. Вона стає ближчою до людини, все повніше задовольняє її потреби», − зауважив Анатолій Васильович.

 

У цей святковий день студенти виблискували талантами. Піснею привітала своїх викладачів першокурсниця Анастасія Кльоц. Наступним номером був виступ маленьких танцюристів. Зробити музичний подарунок своїй кафедрі забажав і студентський хор під керівництвом Морщакової Олени Степанівни. Від імені п’ятикурсників щиро та емоційно привітала присутніх Юлія Ярмолюк.

 

На завершення свята під оплески гостей студенти виконали гімн Тернопільського національного економічного університету та подарували колективу кафедри соціальної роботи солодкий сюрприз.