За крок до тебе

Дата: 7-11-2013, 16:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 6 листопада 2013 року в університетській світлиці відбувся цікавий, неординарний поетичний вечір інтимної лірики. Студенти, що є членами літературної студії «Магія слова», читали свої поезії, твори інших авторів, а також брали участь у креативних літературних іграх, які не тільки вчать поетичній майстерності, а й допомагають морально й інтелектуально вдосконалитись.

 

Приємним акордом свята було колективне творення римованого вірша про кохання, а також підсумкова бесіда про цікаві поняття: «любов» і «кохання».
Відрадно, що поетичний вечір не був сповнений шаблонності, а побудований на креативному підході до розвитку теми, оригінальності у її висвітленні, небуденності у постановці проблемних питань.

 

Уже сам початок вечора схвилював студентів проблемним завданням: обранці поезії мали змогу однією літерою охарактеризувати свої переживання перед початком літературної події, а також описати однією літерою почуття любові, чи то пак, кохання, адже чимало суперечок стосувалося цих двох визначень. Протягом усього літературного вечора відбувалося пізнання поезії, її найінтимніших складових, а колективне обговорення сприяло творчому пошуку істини, що є посестрою її величності Любові.

 

Дозвольте вашій увазі запропонувати колективну поезію про кохання, а у ваших серцях нехай вічно живе це святе почуття:

 

- Любити можна просто так,
і я купив квиток, та й сів в літак,
і в небо линув, ну й мастак.
А можна і не так любити…
Любити можна назавжди,
в любові головне – хотіти,
а, може, і не можна просто так любити,
щоб душу не забрати,
і щоб самого себе не втрачати…
Ви зрозуміли: треба віддавати!










Відділ гуманітарної освіти та виховання