» » Всесвітня студентська Інтернет-олімпіада з економіки

Всесвітня студентська Інтернет-олімпіада з економіки

Дата: 10-12-2013, 10:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Шановні колеги! Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля запрошує Вас до участі у Третій Всесвітній студентській Інтернет-олімпіаді, яка проводиться в рамках Четвертого Всесвітнього Нобелівського економічного конгресу «Світова економіка ХХІ століття: цикли і кризи».

 

Цей резонансний захід стартує у грудні 2013 року, останній термін подання матеріалів – 28 лютого 2014 року. Переможці отримають призи і дипломи на церемонії 22 травня 2014 року під час урочистого відкриття Четвертого Міжнародного Нобелівського економічного Конгресу.

 

Всесвітня студентська Інтернет-олімпіада являє собою заочне змагання, в ході якого проявляються навички самостійного проведення наукових досліджень, вміння формулювати й обґрунтовувати гіпотези (концепції), а також окреслювати шляхи їхнього практичного втілення.

 

Всесвітня студентська Інтернет-олімпіада проводиться серед студентів та аспірантів першого та другого років навчання, а також випускників вищих навчальних закладів (котрі закінчили ВНЗ не пізніше двох років) з усього світу, незалежно від географічного розташування, форми власності, юридичного статусу та підпорядкованості.

 



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн



Положення про конкурс
Завантажити Переглянути онлайн