» » XIV регіональний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді у Тернопільській області

XIV регіональний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді у Тернопільській області

Дата: 29-10-2013, 09:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 З метою залучення молоді до підприємницької діяльності, виявлення охочих і здатних до підприємництва молодих людей, та всебічної допомоги майбутнім та діючим підприємцям вже понад десять років в Тернопільській області проходить регіональний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.

 

У листопаді 2013 року управління у справах сім'ї та молоді облдержадміністрації спільно із Тернопільським обласним молодіжним центром праці проводить XIV регіональний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді у Тернопільській області.

 

Об’єктом відбору конкурсу є:

 

- соціальні проекти, які фінансуються за рахунок спонсорських (грантових, бюджетних) коштів та спрямовані на покращення умов життєдіяльності особистості;

 

- бізнес-плани, які містять економічну модель підприємницької діяльності та передбачають створення нових або розширення вже існуючих підприємств.

 

 

За додатковою інформацією просимо звертатись до управління у справах сім'ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації за тел. (0352) 23 59 77.