» » Виїзний науковий семінар «Обліково-аналітичне забезпечення ефективної діяльності агробізнесу України» у ПАП «Агропродсервіс»

Виїзний науковий семінар «Обліково-аналітичне забезпечення ефективної діяльності агробізнесу України» у ПАП «Агропродсервіс»

Дата: 28-10-2013, 14:30 | Автор: Факультет аграрної економіки та менеджменту

 У жовтні 2013 року науковою спільнотою кафедри обліку і правового забезпечення АПВ ФАЕМ ТНЕУ був проведений виїзний науковий семінар на тему: «Обліково-аналітичне забезпечення ефективної діяльності агробізнесу України». Захід відбувся на базі ПАП «Агропродсервіс».

 

З вітальним словом виступив заступник декана з наукової роботи факультету аграрної економіки і менеджменту, д.е.н., професор кафедри обліку і правового забезпечення АПВ Пуцентейло Петро Романович, звернувши увагу на те, що агробізнес сьогодні – це локомотив вітчизняної економіки, діяльність, якого здатна забезпечити не лише зростання валового продукту, а й зайнятість населення, знизити рівень бідності та підвищити продовольчу безпеку країни.

 

З доповідями на науковому семінарі також виступили: завідувач кафедри обліку і правового забезпечення АПВ, к.е.н., доцент Бруханський Руслан Феоктистович. Він наголосив, що лише спільними зусиллями науковців і практиків можна вийти з того становища в якому сьогодні перебуває економіка України.

 

Змістовною і цікавою виявилася доповідь д.е.н., професора Миколи Кириловича Пархомця «Доходи і витрати у галузі свинарства». Дискусії точилися після виступів провідних доцентів кафедри обліку і правового забезпечення АПВ: Гуменюк Олени Олексіївни, Дідоренко Тетяни Василівни, Завитій Ольги Петрівни, Палюха Миколи Степановича. 

 

Підсумував обговорення наукового семінару голова ПАП «Агропродсервіс» Іван Адамович Чайківський, підкресливши актуальність тематики наукового заходу, висловивши подяку доповідачам за змістовні доповіді та всім присутнім за цікаву й плідну дискусію.