» » Засідання студентського наукового гуртка «Податковий аналітик»

Засідання студентського наукового гуртка «Податковий аналітик»

Дата: 25-10-2013, 12:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Досить активно провели вчорашній день учасники студентського наукового гуртка кафедри податків та фіскальної політики «Податковий аналітик» – взяли участь у круглому столі з питань євроінтеграції в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні», де ознайомилися з основними пріоритетами співпраці Європейського Союзу та України, в т.ч. в митно-податковій сфері.

 

 Потім учасники гуртка долучилися до «флешмобу», який проходив під гаслом «У ритмі Європи», де спостерігали демонстрацію важливості злагоджених і спільних зусиль і кроків на шляху до підписання Угоди про асоціацію з ЄС. По закінченню виступу талановитої молоді нашого міста учасники «Податкового аналітика» поспілкувалися з представниками Євросоюзу та отримали масу інформаційних буклетів про умови співробітництва Європейського Союзу та України.

 

Свій підсумок активного дня учасники гуртка підвели на плановому засіданні в ході жвавих дискусій, пов’язаних із інтеграцією України до ЄС та виокремили переваги реалізації національної фіскальної політики в контексті вступу України в ЄС, які пов’язані зі стабільністю податкового та митного законодавства, прозорістю діяльності контролюючих органів у сфері адміністрування податкових платежів, налагодженню партнерських відносин між фіскальними органами та платниками податків на базі удосконалення процедур податкового та митного консалтингу тощо.

 

Учасники «Податкового аналітика» спільним рішенням запланували провести 7 листопада 2013 року «Брейн ринг» на податкову та митну тематику, тому запрошуємо всіх бажаючих долучитися до цікавого та корисного в умовах сьогодення заходу!