Тернопіль-Яремче-Ворохта!!!

Дата: 25-10-2013, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

20 жовтня 2013 року студентський колектив у складі груп ФМОм-51, ФМОм-52, ФМОс-51 та ФМО-43 під керівництвом викладача кафедри податків та фіскальної політики Гуцул Інни Анатоліївни здійснив поїздку за напрямом Тернопіль-Яремче-Ворохта. Замість того, щоб нудьгувати вдома, студенти вирішили підкорити найвищу точку України – гору Говерла. Незважаючи на примхи природи, молодь не здалась, і таки досягла поставленої мети. На вершині їх чекав сюрприз у вигляді снігу, сірих важких хмар, густого туману та мальовничої панорами, де відкривалась вся краса українських Карпат.

Після спуску з гори студентів чекала дорога до міста Яремче, до водоспаду Пробій. Каскадний водоспад зустрів туристів прохолодою та свіжістю гірської води. Погулявши по місцевому сувенірному базарі та надихавшись цілющим гірським повітрям, майбутніх митників очікував смачний гуцульський борщ, грибна юшка та інші частування. Наші молоді туристи по дорозі додому ділились враженнями від проведеного часу у мальовничих Карпатах та співали українських пісень.

Студенти хочуть подякувати профкому ТНЕУ за організовану поїздку та, зокрема, викладачам, які супроводжували туристичну групу, за ідею та терпіння.