» » Студенти змагалися у "Що? Де? Коли?"

Студенти змагалися у "Що? Де? Коли?"

Дата: 24-10-2013, 15:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

Двадцять другого жовтня 2013 року в читальному залі наукової бібліотеки ТНЕУ відбулася зустріч студентського наукового гуртка кафедри фінансів «Фінансовий простір» у формі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» 

 

Усі учасники були розділені на 4 команди, які змагалися між собою у трьох турах по 12 запитань у кожному. Ігрова атмосфера була дружньою та позитивною. Найсильнішою виявилася команда, яку представляли Чайківська Іванна, Максимчук Олександр, Грицюк Наталія та Іваницький Ігор. Вони отримали заохочувальний приз.

 

Море позитивних думок та усмішок викликали у присутніх креативні та неординарні запитання, підготовлені ведучим та головним суддею гри Ігорем Біликом. Команду суддів представляли викладачі кафедри фінансів -  Гупаловська М.Б., Сидорчук А.А., Булавинець В.М. та Квасниця О.В., які пильно стежили, щоб учасники дотримувалися усіх правил.

 

В учасників гра «Що? Де? Коли?»  залишила незабутні та позитивні враження. Лілія Будка зазначила, що «…цікаві і неординарні питання змушували нас, як студентів, шукати відповіді на них не лише в межах навчальних дисциплін, а й глянути на фінанси як науку з іншого ракурсу». Студентка другого курсу Майя Стасюк поділилася, що «…будучи на подібних заходах вперше, можу сказати, що враження від побаченого і почутого були надзвичайні, а атмосферу яка панувала під час гри не передати словами. Я думаю, що кожен присутній там отримав нові знання, нові знайомства та весело провів час. В майбутньому я б з великим задоволенням приймала участь у подібних заходах.»

 

Учасники інтелектуальної події щиро вдячні усім хто долучився до організації даного заходу, а особливо ведучому гри – Білику Ігорю, старості гуртка – Чайковській Іванні, яка була ініціатором його проведення, а також керівнику гуртка – к. е. н. Гупаловській Мирославі Богданівні за високий рівень проведення заходу.

 

Члени студентського наукового гуртка кафедри фінансів «Фінансовий простір» запрошують усіх бажаючих до участі у заходах студентської наукової спільноти. Інтелектуально розвивайтеся та самовдосконалюйтеся! 

 



Фото Василя Шпака та Галини Саф'янюк