» » Першокурсники ФМБМ побували в Карпатах

Першокурсники ФМБМ побували в Карпатах

Дата: 24-10-2013, 15:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Цими вихідними першокурсники спеціальності «Міжнародна економіка» факультету міжнародного бізнесу та менеджменту ТНЕУ побували в Карпатах разом із старшокурсниками  та викладачами.

  

Такі поїздки є традиційними для новачків факультету, адже саме так відбувається дійство їхньої посвяти у студенти. Святковою частиною заходу займались студенти четвертого курсу Вікторія Домашовець, Вікторія Макарчук і Тарас Кубишин. Саме вони проводили для учасників веселі конкурси та разом з першокурсниками виголошували «клятву студента». 

 

Молоді люди побували на екскурсії у місті Яремче та відпочинковому комплексі «Буковель». Краса Карпат та дружня компанія залишили в учасників лише найпозитивніші враження.

 

-Виїзд вдався, - каже студентка третього курсу ФМБМ Катя Вакуленко. - Познайомилась з багатьма студентами, поспілкувалась з викладачами в неформальній обстановці, подихала свіжим карпатським повітрям. Чомусь було бажання співати (мабуть через хороший настрій), тому тернопільські пісні було чути всюди – в автобусі, на канатній дорозі, навіть пробували заглушити своїм співом звук трембіти.

 

Разом із студентами милувалися красою гірських краєвидів завідувач кафедри міжнародної економіки проф. Є. В. Савельєв та викладачі Р.Є. Зварич, В.О. Мартинюк, Л.Б. Колінець та О.С. Карась.

 

-  Приємно вражений нашою молоддю, – зауважує доцент кафедри міжнародної економіки Роман Зварич, – студенти успішні не тільки в навчально-науковому процесі, але й в позанавчальний час. Поїздка ненадовго повернула нас до витоків української духовності і карпатського колориту та показала, що підростаюче покоління є якраз тим ключовим мультиплікатором, якого зараз так сильно бракує для розвитку вітчизняної економіки в пан’європейському просторі.

 

Студенти дуже вдячні викладачам кафедри міжнародної економіки за чудово проведений час, незабутні враження, та підтримку традиції, що об’єднує нас.

 

Студентка групи МЕМТ-52 Ярина Сушко