» » Студентів ТНЕУ запрошують взяти участь у конкурсі «Презентую тебе, Україно!»

Студентів ТНЕУ запрошують взяти участь у конкурсі «Презентую тебе, Україно!»

Дата: 17-09-2013, 10:42 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Конкурс творчих робіт «Презентую тебе, Україно!»  організовують  з першого до 25 вересня 2013 року ВМГО «Молоді регіони» спільно з ВМГО «Ліга слов’янської молоді» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

 

Основною метою даного проекту є популяризація національних цінностей, виховання патріотизму у молоді, надання можливості для творчої реалізації учасників, популяризація сучасних підходів щодо ролі молоді в державі.

 

Проявити свій талант студенти вищих навчальних закладів можуть у трьох номінаціях — кращий літературний твір, кращий художній витвір (картина, фотографія, відео), кращий витвір, зроблений своїми руками (образотворче мистецтво).

 

Творча робота має містити такі елементи: науковість, актуальність, новизну, постановку проблеми, формулювання цілей, виклад основного матеріалу дослідження, висновок і перспективи подальших розвідок у даному напрямку.

 

Роботи оформлюються на аркушах формату А4. Титульна сторінка має містити ім’я та прізвище автора, дані про нього, назву статті, назву вищого навчального закладу, контактні дані (адресу, телефон, е-mail).

 

Оформлення тексту: всі поля 20 мм; шрифт Times New Roman, кегель 14, інтервал – 1,5; абзацний відступ – 10 мм. Перелік літературних джерел розташовується за алфавітом або в порядку їх використання після тексту статті з підзаголовком «Література» і виконується мовою оригіналу. Обсяг роботи — 12-25 сторінок.

 

Робота на конкурс подається українською або російською мовами в електронному варіанті.

Малюнки, фото та відеороботи оформляються у вільному стилі.

 

Конкурс «Презентую тебе, Україно!» складатиметься з двох етапів — регіонального та всеукраїнського. Заявки можна подати до 25 вересня 2013 року на електронну адресу: konkyrs2013[at]ukr.net,  деталі — за телефоном (066)131-08-96 — Андрій Кучер.  Відбіркові тури у регіонах проходитимуть з 25 вересня до 3 жовтня.  Фінальна частина конкурсу відбудеться 5-6 жовтня 2013 року в Івано-Франківську.

 

Переможців визначатимуть на регіональному та всеукраїнському рівнях у кожній із номінацій. Вони отримають цінні подарунки та спеціальні призи.