» » Студенти банківського бізнесу переймали зарубіжний досвід

Студенти банківського бізнесу переймали зарубіжний досвід

Дата: 11-09-2013, 15:51 | Автор: Факультет банківського бізнесу

Десятого вересня на факультеті банківського бізнесу було організовано зустріч студентів з колишнім доцентом Кульчицькою Ростиславою Богданівною. Раніше пані Ростислава працювала на кафедрі банківської справи, проте  вже тривалий час працює у Канаді. Спочатку вона працювала в Українській кредитній спілці,  потім у Міністерстві фінансів, тепер – у Міністерстві соціальної політики Канади.

 

Викладачам та студентам була представлена доповідь на тему: «2008 financial crisis in the U.S. and Canada» (Криза 2008 року у США та Канаді). У доповіді було детально розглянуті причини та механізм виникнення кризи, проблема дерегулювання економіки, сучасний стан економіки обох країн. Доповідь доповнювалася власними спостереженнями та оцінками у сфері держрегулювання. Викладачі та студенти мали змогу порівняти проходження кризи  в Україні.

 

Такий захід дозволив ознайомитися з реальним станом речей у Канаді та США, який ґрунтувався на власних дослідженнях Ростислави Богданівни. Загалом, студенти та викладачі були задоволені почути нову інформацію, тому і дякують пані Ростиславі за прочитану доповідь та бажають їй подальших кар’єрних успіхів.