“Мрія” для студентів

Дата: 6-09-2013, 15:41 | Автор: Наталя Леськів, студентка групи ДІД–31

Четвертого вересня 2013 року відбулась зустріч студентів 3–5-х курсів факультету банківського бізнесу із представником агрохолдингу  “Мрія”. Ця компанія, що займає провідні позиції серед виробників сільськогосподарської продукції в Україні та світі, одночасно втілює в життя освітні проекти у 36 українських ВНЗ.

 

Представник компанії, Василь Мардаль, розповів студентам про один із найвідповідальніших етапів життя людини, актуальний для більшості присутніх, – старт кар’єри. Для цього в агрохолдингу “Мрія” запроваджено новий формат освітніх проектів, що передбачає стажування, практики, конкурси, стипендіальні та освітні програми, семінари, екскурсії тощо. Такий “start up” дає можливість студентам без досвіду роботи, отримати своє перше робоче місце.

 

На підтвердження того, що агрохолдинг “Мрія” – соціально відповідальна компанія, яка допомагає студентам зробити перший крок до побудови успішної кар’єри, презентатор запропонував студентам-документознавцям заповнити анкети на посаду Архіваріуса. Старшокурсники спеціальності “Документознавство та інформаційна діяльність” радо скористалися нагодою отримати не лише цікаву роботу, а й можливість застосувати свої теоретичні знання на практиці. Що ж,  перший етап у відборі на посаду пройдено, а тому бажаємо їм подальших успіхів!