» » Представники ЗУНУ взяли участь у тренінгу з розвитку цифрових навичок у межах виконання проєкту AFID Erasmus+CBHE

Представники ЗУНУ взяли участь у тренінгу з розвитку цифрових навичок у межах виконання проєкту AFID Erasmus+CBHE

Дата: 22-04-2024, 15:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах виконання проєкту AFID Erasmus+CBHE  представники Західноукраїнського національного університету: завідувач кафедри економіки та економічної теорії, д.е.н., професор Віктор Козюк та професор кафедри економіки та економічної теорії, д.е.н. Олександр Длугопольський взяли участь у тренінгу «Цифрові навички для викладачів та адміністративного персоналу».

Також до роботи долучилися представники українських закладів вищої освіти: ДТЕУ, НУ «Львівська політехніка», ХНЕУ ім. С. Кузнеця, НТУ «Дніпровська політехніка» та закордонних зво із Університету Алькала (Іспанія) та Лісабонського університету (Португалія).

Учасники мали змогу обговорити побудову інформаційних потоків та моделей ухвалення рішень у рамках бізнес-процесів дистанційного університету, працювати із створенням курсів та керуванням заняттями у MS Teams, ознайомитися із формуванням структури та наповненням курсів у MS Teams, забезпеченням ефективної комунікації на курсі засобами MS Teams, сформувати завдання з курсу та проведення оцінювання, розглянути використання інших інтегрованих інструментів, радитися щодо проведення онлайн-занять.

На завершення тренінгу учасники проєкту обговорили ключові аспекти забезпечення інклюзії в межах онлайн-курсів.