“Неформат” з присмаком кави

Дата: 18-04-2024, 17:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 “Є речі, які заслуговують того, щоб їм зберігали вірність. Наприклад, кава…” – сказав Джон Ґолсуорсі. Вірші, пісні про каву – це щось примхливе і витончено гарне. Таке дивовижне в цей жорстокий час, неначе квітка в бурю.

До Міжнародного дня кави у класичному університеті Тернополя відбулася артзустріч «“Неформат” з присмаком кави». Студенти літературної студії “Поетичний простір” читали авторську поезію та українських сучасних поетів про каву. Учасники творчих колективів співали вишуканих пісень, насолоджувались смачним напоєм, затишною атмосферою, хвилиною мистецького єднання. Родзинкою став виступ гурту у складі студентів Дмитра Слотюка, Анастасії Мілян, Віталія Качуряка.

“Неформат” подарував усім присутнім водограй позитивних емоцій та наповнив життя молоді творчою енергією та драйвом. Ведуча артзустрічі – Оксана Кічак.

Усі учасники дійства отримали пам’ятні дипломи, каву та солодощі від організаторів – колективу відділу творчої самореалізації та виховання Західноукраїнського національного університету.