» » Студенти ЗУНУ організували патріотичну акцію «Вільні та нескорені»

Студенти ЗУНУ організували патріотичну акцію «Вільні та нескорені»

Дата: 11-03-2024, 16:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проведення патріотичної акції «Вільні та нескорені», яку започаткував Благодійний Фонд «Легіон добротворців», студенти Західноукраїнського національного університету виготовили та  замінили на Майдані волі у Тернополі старі синьо-жовті стяги на нові.

Прапори із назвами населених пунктів України та півострова   Крим уособлюють згуртованість та нескореність нашого народу, символізують любов до держави та віру у єдину, неподільну, незалежну Батьківщину. Синьо-жовта палітра стягу втілює у собі не лише кольори, а й багатовікову історію та дух українців, які прагнуть жити у вільній і самостійній державі.

Підтримуючи ініціативу, студентський директор навчально-наукового інституту міжнародних відносини ім. Б.Д.Гаврилишина Михайло Федуник сказав: «Ми повинні пам’ятати про усі наші міста, нагадувати людям про те, що війна росії проти України триває, а тому потрібно бути сильними та об’єднаними заради нашого майбутнього. Сьогодні мільйони українців віддають найцінніше – своє життя, щоб наш прапор гордо майорів у всіх куточках країни. Для кожного із нас це не просто полотно – це оберіг та святиня!»

Лише разом і тільки під українськими кольорами ми – незламні!