» » Вручення дипломів магістрам соціально-гуманітарного факультету

Вручення дипломів магістрам соціально-гуманітарного факультету

Дата: 12-02-2024, 14:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулося вручення дипломів магістрам соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету.

 

В урочистостях взяли участь адміністрація, професорсько-викладацький колектив ЗУНУ, батьки, друзі випускників.

Із вітальним словом до присутніх звернулася проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Коруц: «Вручення дипломів – особливий день, адже кожен із вас сьогодні отримає омріяний диплом – квиток у доросле самостійне життя, повне нових можливостей, цікавих відкриттів, професійного зростання. Шановні випускники, бажаю вам віри у власні сили та великих досягнень!»

Із теплими словами привітань звернулася до магістрів декан соціально-гуманітарного факультету Оксана Гомотюк: «Дорогі наші випускники! Віримо, що здобуті в університеті знання, вміння критично мислити і знаходити творчий підхід до справи стануть запорукою успіху на вашому життєвому шляху».

 

Переконані, що випускники соціально-гуманітарного факультету гідно будуватимуть майбутнє України. Бажаємо вам наснаги та успіху на шляху професійної самореалізації в ім'я процвітання нашої країни!


Усі фото за посиланням: https://fex.net/uk/s/nmrnaxd