» » Лекція-екскурсія «Організація діяльності закладу охорони здоров’я в умовах сучасних викликів»

Лекція-екскурсія «Організація діяльності закладу охорони здоров’я в умовах сучасних викликів»

Дата: 12-02-2024, 10:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах роботи Школи лідерів ефективного управління студенти й аспіранти, які навчаються за спеціальностями «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування», завідувач й професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету побували у КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР.

Генеральний директор (головний лікар) КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР, д. мед. н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ Григорій Корицький провів для відвідувачів лекцію-екскурсію «Організація діяльності закладу охорони здоров’я в умовах сучасних викликів».

У своєму виступі керівник поділився досвідом успішної організації роботи медичного закладу в умовах війни, зосередив увагу на важливих питаннях та специфіці роботи кожного відділення і лікарні.

Студенти, аспіранти та викладачі оглянули відділення та ознайомилися із організацією їх роботи. Зустріч відбувалася у форматі питання-відповідь, тому усі охочі мали можливість поставити свої питання та отримати вичерпні відповіді. 

Наприкінці спілкування завідувач кафедри менеджменту та публічного управління, д.е.н., професор Михайло Шкільняк подякував Григорію Корицькому за цікаву та насичену зустріч.