» » Вручення дипломів магістрам факультету економіки та управління

Вручення дипломів магістрам факультету економіки та управління

Дата: 7-02-2024, 15:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У залі засідань вченої ради відбулося вручення дипломів магістрам факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету.

Зі словами вітань та побажаннями до випускників звернулися проректор з науково-педагогічної роботи Віктор Островерхов, в.о. декана факультету економіки та управління Андрій Коцур, директор навчально-наукового інституту новітніх освітніх технологій Святослав Питель.

Також магістрів привітали завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Михайло Шкільняк, завідувач кафедри маркетингу Тетяна Борисова, завідувач кафедри підприємництва та торгівлі Ольга Собко.

Випускник освітньо-професійної програми «Маркетинг» Юрій Пянтковський звернувся до професорсько-викладацького колективу факультету зі словами вдячності: «Дякуємо вам за професіоналізм, чуйність та допомогу під час навчання. Ми докладатимемо максимум зусиль, щоб наші знання, вміння та навички  сприяли відбудові та майбутньому процвітанню України!»

Щемливим моментом заходу стала ретроспектива фото випускників, зроблених під час навчання на факультеті економіки та управління. З пісенними композиціями до випускників звернулися працівники відділу творчої самореалізації та виховання, учасники творчих колективів.

Дорогі випускники! Гордо несіть звання випускника Західноукраїнського національного університету та щодня своєю працею робіть внесок у майбутнє нашої країни!


Усі фото за посиланням: https://fex.net/uk/s/lytyzxe